Nürnberški sejem ponuja novinarjem vse za njihovo učinkovito in udobno delo tako doma kot na sejmih. O vsaki prireditvi in o samem podjetju so na voljo številne informacije (obvestila za javnost), v foto in video arhivu pa boste našli bogat izbor posnetkov, s katerimi lahko opremite svoje članke in oddaje (vstopna spletna stran).

Obvestila za javnost so vedno na voljo najmanj v angleškem in nemškem jeziku. Če potrebujete informacije v slovenščini, nas, prosimo, pokličite.

Press center Messe FrankfurtModerno novinarsko središče je opremljeno z računalniki, telefoni in telefaksi, naši sodelavci pa vam bodo z veseljem pomagali pri iskanju sogovornikov in pri vsem, kar potrebujete za svoje delo in bivanje v Nürnbergu. Podobno velja tudi v drugih mestih, kjer Nürnberški sejem organizira svoje prireditve. V udobnem in prijetnem okolju se boste lahko tudi odpočili, se srečali s kolegi z vsega sveta in se okrepčali v prijetni restavraciji. V novinarskem središču so poleg fotografskega gradiva in obvestil za javnost na voljo tudi informacije tistih razstavljavcev, ki pri svojih nastopih ne pozabijo na novinarje in za njih pripravijo mape z gradivom o svojem podjetju ter izdelkih in storitvah.

Na sejmih so pogosto organizirani vodeni ogledi za novinarje, na spletnih straneh sejma in v novinarskem središču pa boste našli tudi informacije o vseh novinarskih konferencah in drugih dogodkih, ki jih organizirajo razstavljavci v času sejma. Pred večino sejmov Nürnberški sejem organizira vrsto novinarskih konferenc po vsem svetu.

Za obisk sejma se je treba akreditirati. Vljudno vas prosimo, da si preberete pravila o izdajanju akreditacij. Nürnberški sejem si pridržuje diskrecijsko pravico, da akreditacije ne izda.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni.