.
Nürnberg, 01.03.-02.03.2022

 
     Povezave
Enforce Tac 2019 - analiza sejma
katalog razstavljavcev in izdelkov
prospekt za razstavljavce 2020
prospekt za obiskovalce 2020
spletna galerija
cene vstopnic
 
 


Mednarodna konferenca in strokovni sejem opreme za policijo, vojsko, pravosodne organe, podjetja za varovanje premoženja in podjetja za taktično usposabljanje (Law Enforcement, Security and Tactical Solutions)

 
Datum:
01.03.-02.03.2022
Kraj:
Nürnberg
Turnus: vsako leto
Leto ustanovitve: 2012
Spletna stran: www.enforcetac.com

Statistika 2019 (2018):
- število obiskovalcev: 4.759 iz 77 držav (3.338 iz 67 držav)
- število razstavljavcev: 304 iz 30 držav (243 iz 28 držav)
- bruto razstavna površina: 13.700 m² (14.500 m²)
- slovenski razstavljavci: 1 (1)


Enforce Tac 2022 bo potekal le dva dni (prej tri dni).


Zahtevno in odgovorno delo pri varovanju ter zaščiti ljudi in premoženja ne more biti učinkovito in varno brez najnovejše opreme in pripomočkov. Novosti na tem področju predstavi vsako leto Enforce Tac, mednarodni strokovni sejem opreme za policijo, vojsko, pravosodne organe, podjetja za varovanje premoženja in podjetja za taktično usposabljanje. Sejem spremlja strokovna konferenca.
 

Obisk sejma je strogo omejen. To zagotavlja primerno okolje brez nepoklicanih radovednežev za poglobljen in nemoten vpogled v razstavni program, za učinkovite sestanke med razstavljavci in strokovnimi obiskovalci ter sodelovanje na vseh spremljajočih prireditvah.

Pomembno sinergijo za razstavljavce in obiskovalce predstavljata tudi strokovna sejma U.T.SEC  in IWA OutdoorClassics:

  • U.T. SEC by Enforce Tac poteka vzporedno s sejmo Enforce Tac, namenjen pa je varnosti in zaščiti z daljinsko vodenimi sistemi in obrambi pred njimi,
    .
  • IWA Outdoor Classics se začne po sejmu Enforce Tac (12.-15.3.2021). IWA Outdoor Classics je mednarodni strokovni sejem lovskega, športnega in zbirateljskega orožja, oblačil, obutve, opreme in dodatkov za dejavnosti v naravi ter izdelkov za varovanje in zaščito ljudi.
 Razstavljanje na sejmu Enforce Tac

Cene razstavnega prostora
Povezava na prijavnico

 Obiskovalci
 
Sejem je namenjen izključno strokovni javnosti (pogoji za obisk sejma):

• policija, vključno s specialnimi enotami

• enote za nadzor meja

• finančna uprava in carina

• pravosodje

• varnostno-obveščevalne službe

• vojska in vojaška policija

• redarstvo

• podjejta za varovanje premoženja

• državni organi odgovorni za varnostno politiko in proračun

• proizvajalci, trgovci in uvozniki izdelkov, ki sodijo v razstavni program.

Vstopnice lahko naročijo samo navedeni obiskovalci, ob vstopu na sejmišče pa je treba predložiti ustrezno uradno legitimacijo s fotografijo. Mladoletnim osebam vstop ni dovoljen.

 Razstavni program


• strelno orožje in strelivo
• optika in optoelektronika
• oblačila ter osebna zaščitna  
  oprema in pripomočki
• informacijska in komunikacijska tehnologija
• vozila in prometna oprema
• usposabljanja
• druga tehnična oprema in sredstva


Razstavni program sejma U.T. SEC bo postal zaradi večnamenske rabe teh izdelkov eden od razstavnih sklopov na več sejmih (Enforce Tac, Perimeter Protection itd.).

 Prijavljeni slovenski razstavljavec na sejmu Enforce Tac 2020

 

UNI & FORMA d.o.o.

 Fotografije sejma Enforce Tac

Fotografije so razvrščene po tematskih sklopih. Namenjene so predvsem prikazu vsebine posameznih sklopov in sejemskega dogajanja. Pri objavi je obvezna navedba lastnika pravic, ki je NürnbergMesse GmbH. 

Fotogalerije, video, analize in drugo gradivo -  Enforce Tac

 Strokovni spremljevalni program 2021

Zaradi epidemije Covid-19 še ni jasno, v kakšnem obsegu in na kakšen način bomo lahko pripravili spremljevalni program. O novostih vas bomo obveščali na spletnih straneh.

 IWA OutdoorClassics

Takoj po sejmu Enforce Tac se prične IWA OutdoorClassics (12.-15.3.2021), mednarodni strokovni sejem lovskega, športnega in zbirateljskega orožja, oblačil, obutve, opreme in dodatkov za dejavnosti v naravi ter izdelkov za varovanje in zaščito ljudi.

Prijavleni razstavljavci iz Slovenije 2020: Akila d.o.o., Alpina d.o.o., Arex d.o.o., Armanov d.o.o., COS d.o.o., M-Arms d.o.o., RTI Arms d.o.o., TINCK d.o.o. in UNI & FORMA d.o.o.

 Razstavjanje na sejmu IWA OutdoorClassics

Cene razstavnega prostora
Povezava na prijavnico

 Fotografije sejma IWA OutdoorClassics

Fotografije so razvrščene po tematskih sklopih. Namenjene so predvsem prikazu vsebine posameznih sklopov in sejemskega dogajanja. Pri objavi je obvezna navedba lastnika pravic, ki je NürnbergMesse GmbH. 

Fotogalerije, video, analize in drugo gradivo -  IWA OutdoorClassics

V preteklosti je vstopnica za Enforce Tac omogočala tudi obisk sejma U.T.SEC ter ob minimalnem doplačilu (5,00 €/dnevna oziroma 10,00 €/stalna vstopnica) še obisk sejma IWA OutdoorClassics (obratno ni veljalo). Cene in pogoje za leto 2021 bomo objavili pravočasno.


Nazaj na seznam sejmov.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni.