Spremembe pri nakupu vstopnic zaradi epidemije s Covid-19 

Prodaja vstopnic na blagajnah sejmišča je ukinjena, nakup je možen samo na spletu. Na voljo bodo predvidoma samo dnevne vstopnice, obiskovalci pa bodo morali navesti dan obiska sejma. Kdor bo želel biti na sejmu več dni, bo moral kupiti ustrezno število dnevnih vstopnic. Obvezna je navedba osebnih podatkov (sledljivost kontaktov). Začasni ukrep je nujen zaradi predvidenega omejevanja števila obiskovalcev na sejmišču v skladu z novimi predpisi. Navedba cen stalnih vstopnic je zgolj informativne narave (če/ko bodo ukrepi ukinjeni).

.

Obiskovalcem nudimo:

  • Strokovno svetovanje pri izbiri primernega sejma glede na njihove potrebe.
  • Vse informacije o posameznem sejmu (razstavni program, velikost, struktura obiskovalcev, spremljevalni strokovni program, kongresi, seminarji, in drugo).
  • Pomoč pri nakupu vstopnic: za večino sejmov so na voljo cenejše vstopnice na spletu.
  •  

  • Za nekatere sejme je sejemska vstopnica tudi brezplačna vozovnica za (pri)mestni promet. Shemo in vozni red mestnega prometa najdete na www.vgn.de

Rezervacijski portali:

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni.