Nürnberg Messe. Specialist za specialiste.


Nova hala 3A (otvoritev: februar 2014)Nürnberški sejem je eno izmed petnajst največjih sejemskih podjetji na svetu in med prvih deset v Evropi.

V programu je približno 120 mednarodnih sejmov ter kongresov.  Med temi prevladujejo tehnični sejmi. Za razstavljavce iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore in Albanije so med bolj zanimivimi, denimo, Fensterbau Frontale, Brau Beviale in FACHPACK, povečuje pa se tudi zanimanje za HOLZ-HANDWERK ter sejemski dvojček POWTECH + TechnoPharm. Veliko priložnosti ponuja tudi sejem Chillventa. Nürnberški sejem je s sejmoma BioFach in Vivaness vodilno sejemsko podjetje na svetu za ekološko pridelavo in predelavo hrane, ekološke prehranske izdelke in prehranske dodatke ter naravno kozmetiko. Vse več je zanimanja, tako s strani razstavljavcev kot obiskovalcev, tudi za sejma IWA in Enforce Tac, ki sta namenjena lovskemu in športnemu orožju, opremi za dejavnosti na prostem (outdoor), taktični opremi in orožju, taktičnim treningom in usposabljanju, brezpilotnim sistemom in podobno.

Leto 2016 z novimi rekordi

Nürnberški sejem je leto 2016 zaključil z rekordno visokimi prihodki: 275 milijonov €. Poleg tega je prvič v zgodovini podjetja obseg oddanih razstavnih površin presegel milijon kvadratnih metrov. Tretji rekord pa predstavlja število razstavljavcev, 32.000, s čimer je sejem prvič presegel mejo 30 tisoč. In še četri rekod: deleža tujih razstavljavcev in obiskovalcev še nikoli nista bila tako visoka. Števec izvedenih prireditev se je ustavil pri 172, kar je samo malo pod dosedanjim rekordom iz leta 2013 (174).

Zaradi nekaterih sejmov, ki vsako tretjo ali četrto leto niso na sporedu (Brau Beviale, FachPack itd.) bo leto 2017 leto z najmanj sejmi v Nürnbergu. Takšna kombinacija nastopi vsakih dvanajset let. Zaradi tega bodo prihodki v 2017 nekoliko nižji, vendar se podjetje temu vedno uspešno prilagaja z ustreznim načrtovanjem, saj gre za dejstva, ki so znana leta vnaprej.

2017: ofenziva z desetimi novimi prireditvami v Nürnbergu in drugod po svetu

Po drugi strani pa Nürnberški sejem uspešno širi temelje za uspešno poslovanje. V letu 2017 bo Nürnberški sejem izvedel deset novih sejmov, razstav in kongresov po vsem svetu, od tega samo doma v Nürnbergu kar dve:
  • U.T.SEC - Unmaned Technologies & Security –  varnost in zaščita s pomočjo daljinsko vodenih sistemov in obramba proti njimi
  • Net.Law.S - pravo, družba in industrija v digitaliziranem svetu

NürnbergMesse Group ima hčerinska podjetja na Kitajskem, Severni Ameriki, Braziliji in Italiji, na njihovih dogodkih, organiziranih v Nürnbergu in po svetu, razstavlja okoli trideset tisoč podjetij (od tega 39 odstotkov tujih), obišče pa jih skoraj 1,4 milijona obiskovalcev. Skupina ima tudi okoli 50 predstavništev v približno sto državah.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni.