Nürnberg Messe. Specialist za specialiste.


Nova hala 3A (otvoritev: februar 2014)Nürnberški sejem je eno izmed petnajst največjih sejemskih podjetji na svetu in med prvih deset v Evropi.

V programu je približno 120 mednarodnih sejmov ter kongresov.  Med temi prevladujejo tehnični sejmi. Za razstavljavce iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore in Albanije so med bolj zanimivimi, denimo, Fensterbau Frontale, Brau Beviale in FACHPACK, povečuje pa se tudi zanimanje za HOLZ-HANDWERK ter POWTECH. Veliko priložnosti ponuja tudi sejem Chillventa. Nürnberški sejem je s sejmoma BioFach in Vivaness vodilno sejemsko podjetje na svetu za ekološko pridelavo in predelavo hrane, ekološke prehranske izdelke in prehranske dodatke ter naravno kozmetiko. Vse več je zanimanja, tako s strani razstavljavcev kot obiskovalcev, tudi za sejma IWA in Enforce Tac, ki sta namenjena lovskemu in športnemu orožju, opremi za dejavnosti na prostem (outdoor), taktični opremi in orožju, taktičnim treningom in usposabljanju, brezpilotnim sistemom in podobno.

NürnbergMesse Group ima hčerinska podjetja na Kitajskem, Severni Ameriki, Braziliji in Italiji, na njihovih dogodkih, organiziranih v Nürnbergu in po svetu, razstavlja okoli trideset tisoč podjetij (od tega 39 odstotkov tujih), obišče pa jih skoraj 1,4 milijona obiskovalcev. Skupina ima tudi okoli 50 predstavništev v približno sto državah.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni.