Stojnica mora biti zasedena ves čas sejma


Frankfurtski sejem bo ves čas sejma, še posebej pa zadnji dan, dosledno nadziral zasedenost stojnic. Na razstavnem prostoru mora biti zato vaše osebje prisotno vsak dan sejma od prve do zadnje minute (običajno od 9.00 do 18.00, zadnji dan do 17.00).

Kršitelji bodo imeli težave pri nastopu na naslednjem sejmu, saj njihove prijave ne bodo vključene v prvi krog, temveč bodo obravnavane šele na koncu, če bo ostalo kaj prostora.

Priporočamo, da svoje potovanje (letalske prevoze, denimo) načrtujete tako, da bo vsaj ena oseba iz podjetja lahko ostala tudi zadnji dan do zadnje minute na stojnici (lahko je tudi hostesa). To pomeni, da morajo na razstavnem prostoru ostati do konca tudi vsi eksponati oziroma da ne smete začeti s pospravljanjem pred zaključkom sejma.

S tem, ko je vaše osebje na stojnici vsak dan od začetka do konca sejemskega dne, izkazujete spoštovanje obiskovalcem, ki so (tudi) zaradi vas obiskali sejem. Pri tem niti ni pomembno ali so na sejem prišli samo iz nekaj kilometrov oddaljenega podjetja ali pa z drugega konca sveta in so za potovanje plačali več tisoč evrov. Nedopustno je torej, da obiskovalci naletijo na prazno stojnico v kateremkoli času sejma.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni.