Frankfurt, ISH, 13.03.-17.03.2023

     Povezave
analiza sejma - ISH 2019
spremljevalni program 2021
spletna galerija
prospekt za razstavljavce 2021
cene razstavnega prostora
cene vstopnic
spletni nakup vstopnic
splošni pogoji (.pdf)

Največji mednarodni strokovni sejem sanitarne opreme, inštalacij, ogrevanja, klime in obnovljivih virov energije


Datum: ISH, 13.03.-17.03.2023
Kraj:
Frankfurt
Turnus: vsaki dve leti
Leto ustanovitve: 1960
Spletna stran: ish.messefrankfurt.com

Statistika 2019:

∙ število obiskovalcev: 188.234 iz 161 držav
∙ število razstavljavcev: 2.551 iz 57 držav
∙ bruto razstavna površina: 288.200 m²
∙ število slovenskih razstavljavcev: 22

Sejem ISH je v letu 2021 potekal izjemoma le v digitalni obliki pod imenom ISH Digital.

 


 Razstavni program ISH "Water. Energy. Life." (2019)


Nosilna stebra sejma ISH sta svet kopalnic (Water) ter ogrevanje in klima (Energy), povezuje pa ju program inštalacij (World of Installation Technology).

Rdeča nit vsega razstavnega programa je na eni strani trajnostni vidik, trajnostna proizvodnja in varčevanje z viri, na drugi pa tako sodobno oblikovanje kot tudi varnost in dobro počutje.

Sejem zajema vse vidike sodobnih stavbnih tehnik tako po globini kot širini.


Water for People
• sanitarna oprema in dodatki (kopalne kadi, tuši, pipe, keramika, izplakovalniki in podobno), bazenske tehnike, savne, najnovejše tehnologije za manjšo porabo vode, energije in čistil, inštalacije, inštalacijski sistemi in orodja, vrhunsko oblikovanje s pregledom najnovejših oblikovalskih smernic.

World of Installation Technology
• inštalacije, inštalacijski sistemi in orodja, aparati in sistemi za predstenske inštalacije, pipe, inštalacije, pritrjevalna tehnika, orodja in oprema za delavnice, informacijski sistemi ter pisarniška in komunikacijska oprema. 

Energy
ogrevanje, klima, prezračevanje, pečnice, bojlerji, gorilci, grelniki, kamini, dimniki, inštalacije, naprave in sistemi za izkoriščanje obnovljivih virov energije (toplotne črpalke, solarni in foto-napetostni sistemi, biomasa, izkoriščanje deževnice), obnovljivi viri energije, avtomatizacija zgradb ipd.

 Izveleček spremljevalnega strokovnega programa (2019)


Posebne razstave
  • Pop up my Bathroom: Predstavitev trendov na področju kopalnic. V okviru razstave Trend Show poteka tudi serija predavanj z naslovom Pop up my Bathroom Atelier.
  • Bathroom 4.0: Digitalizacija na področju vodovodnih napeljav, ogrevanja in klime. S pomočjo očal za navidezno resničnost se bodo lahko obiskovalci seznanili z novimi razvojnimi zasnovami.
  • Bathroom Workshop - We present the future!: Nova posebna razstava o prihodnosti pri gradnji kopalnic - na ogled bo več primerov, kako zgraditi 10 m2 veliko kopalnico z montažnimi elementi v enem dnevu.
  • We for you: Informativna stojnica nemškega strokovnega združenja za sanitarije, ogrevanje in klimo je stičišče za vse, ki se ukvarjajo z energijsko učinkovitim ogrevanjem in kopalnicami, ki so primerne za starejšo populacijo (energija in demografija).
Strokovni forumi
Tekmovanja

Vodeni ogledi (v angleščini in nemščini)
  • za projektante in arhitekte,
  • za tehnične projektante, inženirje in upravljalce zgradb

 Interes za razstavljanje na sejmu ISH 2023?


Na sejem ISH 2023 se bo mogoče prijaviti od jeseni 2021 naprej. Prijave niso obvezujoče. Popust za zgodnjo prijavo je običajno občuten, od 20 do 23 odstotkov. Če želite, da vas obvestimo o začetku prijav, nam sporočite svoj e-poštni naslov na info@sejem.si.

Prijave niso obvezujoče.

 Sejmi pod blagovno znamko ISH po svetu


Frankfurtski sejem je vodilna sejemska hiša na svetu za organizacijo sejmov s področja sanitarne opreme, inštalacij, ogrevanja, klime in obnovljivih virov energije. Poleg osrednjega sejma v Frankfurtu organiziramo še tri tovrstne sejme, in sicer dva na Kitajskem in enega v Indiji. Po vsebini so prilagojeni potrebam regionalnih trgov:
- ISH China & CIHE, Šanghaj, Kitajska
- ISH INDIA powered by IPA, Mumbaj, Indija
- ISH China & CIHE, Peking, Kitajska


 Aplikacija ISH Navigator za pametne telefone in tablične računalnike


V spletnih trgovinah iTunes in Google play najdete aplikacijo "ISH Navigator", ki vsebuje katalog razstavljavcev, interaktivni tloris sejmišča in hal ter druge koristne informacije o sejmu. Poleg tega ponuja možnost izdelave lastnih seznamov, vodenje zapiskov in podobno.

Nazaj na seznam sejmov.

 

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni.