Frankfurt, 28.01.-01.02.2022

     Povezave
katalog razstavljavcev
spremljevalni program
trendi 2021/22
spletna galerija
cene vstopnic
cene razstavnega prostora 
spletni nakup vstopnic

Največji mednarodni strokovni sejem izdelkov za praznovanja, praznične dekoracije, floristike in pirotehničnih izdelkov na svetu (vzporedno s sejmoma Creativeworld, Paperworld)

 
Datum: 28.01.-01.02.2022
Kraj:
Frankfurt
Turnus: vsako leto
Leto ustanovitve: 1990
Spletna stran: christmasworld.messefrankfurt.com

Statistika Christmasworld 2020 (2019):

∙ število obiskovalcev: 42.834 iz 128 držav, 60 % iz tujine (45.304 iz 123 držav, 64 % iz tujine)
∙ število razstavljavcev: 1.064 iz 47 držav, 80 % iz tujine (1.085 iz 45 držav, 79 % iz tujine)
∙ bruto razstavna površina: 91.200 m² (91.000 m²)
∙ število slovenskih razstavljavcev: 7 (8)

Skupaj s sejmoma Paper- in Creativeworld 2020 (2019):
∙ število rastavljavcev: 3.015 iz 74 držav (3.119 iz 68 držav)
∙ število obiskovalcev: 84.000 iz 163 držav (87.000 iz 161 držav)

V letu 2021 izjemoma!
Consumer Goods Digital Day, 20.4.2021 (webinar za industrijo izdelkov široke potrošnje s produktnimi skupinami Paperworld, Creativeworld, Christmasworld in Ambiente).

 Razstavni program


• božična, sezonska in praznična dekoracija
• urejanje prodajnih prostorov (visual merchandising), razsvetljava
• pripomočki za cvetličarje in vrtna dekoracija
• sveče in dišave za prostor
• trakovi in darilni papir
      • sveže cvetje in sobne rastline, cvetlični aranžmaji
• božične dobrote (pijače, pekovski izdelki, slaščice in čaji)
• iskanje nabavnih virov (sourcing) Izvleček spremljevalnega programa


Prvorazredni spremljevalni program
ponuja vrhunska predavanja in praktične delavnice, na katerih boste izvedeli kako najbolje izkoristiti sezonsko dekoracijo, dati svežo energijo svojemu prodajnemu programu in še veliko več. Tu boste našli dragocene ideje in praktične nasvete kako bolje ustreči željam potrošnikov. Osrednja prireditev spremljevalnega programa pa je seveda  predstavitev trendov 2021/22.

Na predstavitvi trendov boste brezplačno dobili knjigo trendov z natančnim opisom trendov vključno z barvno paleto in pantone lestvico, materiali, dizajni in oblikami. V okviru razstave potekajo tudi predavanja in vodeni ogledi.

Premium Business Programme (2020) je namenjen lastnikom in upravljavcem trgovskih središč, nepremičninskim podjetjem, trgovinam, strategom za urbani marketing, oblikovalcem in oblikovalskim agencijam, skratka vsem, ki so tako ali drugače povezani z oblikovanjem dekorativnih zasnov.

Članstvo v programu prinaša številne ugodnosti: dostop v Tulip Lounge, prost vstop na sejem in drugo, predvsem pa odlične možnosti za mreženje.

Christmasworld Forum vsako leto ponuja serijo brezplačnih predavanj (v nemščini, s simultanim prevajanjem v angleščino).

Posebna razstava Decoration unlimited: Story-telling and wow effect at PoS

Če vas zanima, kako urediti zelo ekstravagantno izložbo, prodajalno ali tudi večji javni prostor, ki bo pritegnil obiskovalce in kupce s povsem nepričakovanimi elementi, potem je to prava razstava za vas. Vse, kar bosta avtorja Rudi Tuinman in Pascal Koeleman iz studia 2Dezign uporabila na svoji razstavi, boste našli pri razstavljavcih na sejmu, torej boste vse videno lahko tudi naročili in uporabili pri svojem delu.

 Vodiči za specializirane ponudniike


Razstavljavci s posebno ponudbo so označeni z jasnimi logotipi, in to tako na svojih stojnicah kot v vseh katalogih (tiskanem, spletnem, app-u in v informacijskem sistemu na sejmišču).

Razstavljavci, ki predstavljajo izdelke za okraševanje velikih objektov (nakupovalna središča, postaje, letališča, hoteli, mesta, ...).

Razstavljavci s ponudbo ročno narejenih izdelkov kakovosti „made in Germany“.

Azijski razstavljavci, ki izstopajo z visoko kakovostjo, trendovskimi in inovativnimi izdelki, pa tudi s profesionalnim dizajnom svojih stojnic. Ta podjetja so zanimiva za srednje velika in velika naročila.

 Aplikacija Christmasworld Navigator za pametne telefone in tablične računalnike


V spletnih trgovinah iTunes in Google play najdete aplikacijo "Christmasworld Navigator", ki vsebuje katalog razstavljavcev, interaktivni tloris sejmišča in hal ter druge koristne informacije o sejmu. Poleg tega ponuja možnost izdelave lastnih seznamov, vodenje zapiskov in podobno. Več o aplikaciji si lahko preberete tukaj.

Nazaj na seznam sejmov.

 

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni.