Ambiente Frankfurt Frankfurt, 19.02.-23.02.2021

     Povezave
katalog razstavljavcev
events
tloris sejmišča
spletna galerija
contract Business
cene vstopnic
cene razstavnega prostora
spletni nakup vstopnic
Največji mednarodni strokovni sejem izdelkov široke potrošnje na svetu (notranja oprema, design, vse za kuhinjo in jedilnico, mali gospodinjski aparati, darila, bižuterija)

Datum: 19.02.-23.02.2021
Kraj:
Frankfurt
Turnus: vsako leto
Leto ustanovitve: 1949
Spletna stran: ambiente.messefrankfurt.com

Statistika 2019 (2018, 2017):

∙ število obiskovalcev: 136.081 iz 166 držav (133.582 iz 168 držav, 140.963 iz 154 držav)
∙ število razstavljavcev: 4.460 iz 92 držav (4.376 iz 88 držav, 4.460 iz 94 držav)
∙ bruto razstavna površina: 305.600 m² (308.500 m², 308.000 m²)
∙ število slovenskih razstavljavcev: 13 (13, 10)

Ambiente - The Show

Kako oblikovati privlačni program, kateri izdelki bodo prodajne uspešnice, kateri pa so primerni za dopolnimo ponudbo? To so vprašanja, ki si jih trgovci zastavljajo ves čas, nove odgovore in ideje pa vsako leto februarja ponudi mednarodni strokovni sejem Ambiente: Ambiente je preprosto The Show, največji in najpomembnejši. Leta 2018 se je predstavilo 4.376 razstavljavcev iz 88 držav, sejem pa si je ogledalo skoraj 134 tisoč obiskovalcev iz 168 držav.

Vabilo razstavljavcem: roki in cene.

Vabilo mladim in inovativnim podjetjem ter nadarjenim oblikovalcem: Next in Talents. 

Talents

Frankfurtski sejem pomaga mladim in nadarjenim oblikovalcem z brezplačnim prostorom za njihove prve korake na mednarodne trge. Za obiskovalce je to vir svežih idej, ki bodo lahko že jutri prodajne uspešnice:
Table Contemporary Design (hala 4.0) 
Fashion Accessories (hala 9.2)
Loft (hala 11.0)

Next
Mladim in inovativnim podjetjem z zanimivimi izdelki je na voljo predstavitveni prostor pod posebno ugodnimi pogoji, in to neposredno (“next to“) ob drugih razstavljavcih. Tokrat se bodo predstavili v štirih sklopih:
Accessories (hala 9.2)
Jewellery (hala 9.2)
Loft/Interior Design (hala 11.1)
Young & Trendy Gift Articles (hala 11.1)
 Razstavni program


Ambiente ponuja ves spekter izdelkov široke potrošnje – od ekskluzivnih serij in izdelkov najvišjih cenovnih razredov do velikoserijske ponudbe – v treh prepoznavnih sklopih:

dining – vse za kuhinjo in jedilnico

giving – darila

living – notranja oprema in dekoracija


Iskanje nabavnih virov (sourcing)

Poskrbljeno je tudi za tiste, ki iščejo zanesljive proizvajalce za svoje izdelke oziroma nabavne vire: program Sourcing ponuja prek 1.400 dobaviteljev iz Azije, Južne Amerike in Afrike. Ti se predstavljajo v vseh treh sklopih:

dining: Passage Table & Kitchen Select, Passage Dining & Houseware
giving: Passage Gifts
living: Passage Home, Passage Home & Garden Select

 Spremljevalni strokovni program


Po čem bodo kupci največ povpraševali v prihodnji sezoni? Bogat spremljevalni program vam bo v pomoč pri lažji orientaciji med tržnimi in oblikovalskimi trendi na svetovnem trgu in pri oblikovanju privlačne in uspešne ponudbe. V letu 2015 smo obiskovalcem postregli z naslednjim programom:
razstava trends, osrednji del spremljevalnega programa, bo strnila predstavitev trendov v štiri oblikovalskih svetovih,
razstava solutions je namenjena predstaviti domiselnih idej in rešitev pri izdelkih za dom, kuhinjo in jedilnico,
KitchenInnovation of the Year je nagrada za izdelke, ki jih odlikujeta zanesljivost in verodostojnost; nagrajeni izdelki bodo predstavljeni na istoimenski razstavi,
na razstavi Design Plus pa boste lahko videli izdelke, ki so dobili nagrado za vrhunsko oblikovanje.

Program Contract Business, ki smo ga uvedli leta 2012, je namenjen dobaviteljem opreme in inventarja za velike objekte: od hotelov in restavracij do velikih potniških ladij ali letal. Leta 2014 je bilo 270 tovrstnih ponudnikov iz 30 držav.

 Aplikacija Ambiente Navigator za pametne telefone in tablične računalnike


V spletnih trgovinah iTunes in Google play najdete aplikacijo "Ambiente Navigator". Aplikacija vsebuje katalog razstavljavcev, interaktivni tloris sejmišča in hal ter druge koristne informacije o sejmu. Aplikacija ponujaja možnost izdelave lastnih seznamov, vodenje zapiskov in podobno. Več o aplikaciji si lahko preberete tukaj.

Nazaj na seznam sejmov.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni.