Kako do sejmišča

AVTO

 

VLAK:

Glavna železniška postaja (Frankfurt Hauptbahnhof) je oddaljena samo nekaj minut od sejmišča.  Pod njo je postaja primestne (S-Bahn) in podzemne (U-Bahn) železnice, od koder je do sejmišča samo še pet minut vožnje.

  • nadaljevanje s podzemno železnico (U-Bahn)

Pojdite z linijo U4 v smeri Bockenheimer Warte. Izstopite na postaji "Festhalle/Messe" in pojdite na vhod "City".

  • nadaljevanje s primestno železnico (S-Bahn)

Na voljo so vam linije:
-    S3, ki gre v smeri Bad Soden,
-    S4, ki gre v smeri Kronberg,
-    S5, ki gre v smeri Bad Homburg/Friedrichsdorf ter
-    S6, ki gre v smeri Friedberg/Groß Karben.

Izstopite na drugi postaji ("Messe") in pojdite na vhod "Torhaus".

  • nadaljevanje s tramvajem (Straßenbahn)

Pred izhodom glavne železniške postaje počakajte na linijo 16 ali 17. "Festhalle/Messe" je tretja postaja, od koder je samo nekaj korakov do vhoda "City".

  • nadaljevanje s taksijem

Voznika prosite, da vas odpelje do vhoda "City" ali "Galleria".

  • nadaljevanje peš

Do sejmišča je približno deset minut hoje. Z ulice Düsseldorfer Straße pojdite čez trg Platz der Republik ter Friedrich-Ebert-Anlage. Na sejmišče vstopite na vhodu »City«.

Z LETALIŠČA FRANKFURT (www.frankfurt-airport.com)


Pot od frankfurtskega letališča do sejmišča je hitra in preprosta. Z izhoda na Terminalu 1 se lahko odpeljete s taksijem, primestno železnico (S-Bahn) do glavne železniške postaje (Hauptbahnhof) ali s posebnim avtobusom (shuttle bus), ki vas pripelje direktno na frankfurtsko sejmišče. Če greste s taksijem, prosite voznika, da vas odpelje do vhoda "City" ali "Galleria".

Z LETALIŠČA Frankfurt-Hahn (www.hahn-airport.de

Do sejmišča se lahko odpeljete:

  • z avtom (povezava na Google Maps)

•    z avtobusom (shuttle bus) 

Avtobus (shuttle bus) vas bo odpeljal prek glavnega frankfurtskega letališča do glavne železniške postaje. Vožnja traja približno 45 minut, urnik odhodov pa najdete na spletni strani letališča Frankfurt-Hahn (www.hahn-airport.de).
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni.