Spremembe pri nakupu vstopnic zaradi epidemije s Covid-19 

Prodaja vstopnic na blagajnah sejmišča je ukinjena, nakup je možen samo na spletu. Za sejme, ki se odvijajo na sejmišču, so na voljo samo dnevne vstopnice. Obiskovalci morajo navesti dan obiska sejma, kdor pa želi biti na sejmu več dni, mora kupiti ustrezno število dnevnih vstopnic. Navedba osebnih podatkov je obvezna (sledljivost kontaktov). Začasni ukrep je nujen zaradi predvidenega omejevanja števila obiskovalcev na sejmišču v skladu z novimi predpisi. Navedba cen stalnih vstopnic je zgolj informativne narave (za čas, ko bodo ukrepi ukinjeni).

.
Obiskovalcem nudimo:

  • Strokovno svetovanje pri izbiri primernega sejma glede na njihove potrebe.
  • Vse informacije o posameznem sejmu (razstavni program, velikost, struktura obiskovalcev, spremljevalni strokovni program, kongresi, seminarji, in drugo).
  • Pomoč pri nakupu vstopnic: za večino sejmov so na voljo cenejše vstopnice na spletu. V času sejmov velja sejemska vstopnica tudi kot vozovnica za brezplačen (pri)mestni promet. Ugodnost ne velja na nekaterih gostujočih sejmih. Shemo in vozni red mestnega prometa najdete na www.rmv.de.

Katalogi


Za učinkovit obisk sejma je nujna dobra priprava. V pomoč vam bodo e-katalogi in aplikacije za pametne telefone in tablične računalnike. Katalogi omogočajo iskanje razstavljavcev izdelkov in storitev po različnih ključih, lahko pa si pripravite svoje sezname zanimivih razstavljavcev oziroma tistih, ki jih morate obiskati, delate načrte obiska in podobno.

Kataloge običajno najdete na spletnih straneh sejmov pod zavihkom "Exhibitors & Products". 

Tiskane ali digitalne (.pdf) kataloge lahko naročite tukaj.

Aplikacije za pametne telefone in tablične računalnike (Apps)


V spletnih trgovinah iTunes in Google play najdete aplikacije za večino sejmov in sejemskih hiš. Aplikacije vsebujejo katalog razstavljavcev, interaktivni tloris sejmišča in hal ter druge koristne informacije o posameznih sejmih. Nekatere aplikacije ponujajo možnost načrtovanja obiskov, izdelavo lastnih seznamov, vodenje zapiskov in podobno.

 

Top fair (sejemska revija)    

 

Rezervacijski portali:

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni.