Interpack
.
Düsseldorf, 7.-8.3.2020

     Povezave
katalog razstavljavcev
razstavni program

events

cene vstopnic

Mednarodni strokovni sejem in revija izdelkov, potrebščin in opreme za frizerske salone, lasne kozmetike, negovalne in dekorativne kozmetike ter sredstev za manikiranje


Datum
: 07.03.-08.03.2020

Kraj: Düsseldorf
Turnus: vsako leto
Leto ustanovitve: 2005
Spletna stran: www.top-hair-international.com

Statistika 2019 (2018, 2017):
∙ število obiskovalcev: 41.655 iz 46 držav (37.353 iz 51 držav, 37.045 iz 49 držav)
∙ število razstavljavcev: 190 iz 21 držav (208 iz 20 držav, 185 iz 18 držav)
- bruto razstavna površina: 28.800 m² (28.800 m², 25.700 m²)

TOP HAIR International
se je po dvanajstih letih dokončno uveljavil kot vodilni evropski sejem te vrste. V letu 2016 ga je obiskalo rekordno število obiskovalcev, in sicer 32 tisoč, iz tujine jih je iz 46 držav prišlo sedem odstotkov. Ogledali so si lahko ponudbo 165 razstavljavcev, od tega 22 odstotkov tujih iz 14 držav. Statistika TOP HAIR International 2016.

Sejem je zasnovan tako, da čim bolj ustreza potrebam frizerjev. Ti potrebujejo tako pregled najnovejše ponudbe izdelkov in opreme z vsega sveta kot tudi bogat spremljevalni program kongresov in delavnic, kjer se lahko seznanijo z najnovejšimi modnimi zapovedmi in frizerskimi tehnikami. Hkrati poteka še Beauty Düsseldorf, ki je največji mednarodni strokovni sejem kozmetike, pripomočkov, potrebščin in opreme za kozmetične salone in centre dobrega počutja na svetu.

 Razstavni program 2017


• lasna kozmetika
• frizerski pribor in potrebščine
• pohištvo in notranja oprema
• kozmetika in manikura za frizerje
• lasulje in lasni vložki
• dekorativni in promocijski pripomočki za salone
• wellness izdelki za frizerje
• strokovna literatura
• strokovno izobraževanje in usposabljanje/izobraževalne ustanove
• informacijska tehnologia (strojna in programska oprema)
• storitve

 Ciljne skupine obiskovalcev


Sejem TOP HAIR International je primeren za frizerje, za vzporedni sejem Beauty Düsseldorf pa kozmetičarji in zaposleni v wellness centrih.

 Spremljevalni strokovni program (2016)


Na voljo je bil bogat program delavnic, revij in demonstracij (Schnittfabrik), osrednje teme kongresa pa so bile trženje, vodenje salonov, reševanje konfliktov, poklicna rast in timsko delo.
Vseh dogodkov je bilo 122, ključne teme pa so bile Cut, Colour in Styling. Na ogled so se s svojim znanjem postavile mednarodne ekipe, kot so Paul Mitchell, Kevin Murphy, Hairdeluxe ag, Wella, Toni & Guy za Redken, Gandini, Markus Salm, Frank Brormann, Sexy Hair, Haus, Sassoon, Markus Herrmann, Goldwell, Kemon, L'ANZA, KIS, Londa, Bärbel Hopf, Davines, Moroccanoil, KMS, Farouk, Swiss o Par, Glynt, Compagnia della Belezza, Sebastian, Selective Professional, magicfoil, Meininghaus und TomICo in še veliko drugih.

 Mediateka  
Video
Foto

Nazaj na seznam sejmov.

 

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni.