Interpack
.
Düsseldorf, 19.03.-21.03.2023

     Povezave
ProWein 2019 - analiza sejma
katalog razstavljavcev
razstavni program
tloris sejmišča
cene vstopnic

Največji mednarodni strokovni sejem vin in žganih pijač, embalaže za vinarje ter potrebščin in pripomočkov za gostinstvo na svetu

Datum
: 19.03.-21.03.2023

Kraj: Düsseldorf
Turnus: vsako leto
Leto ustanovitve: 1994
Spletna stran: www.prowein.de

Statistika 2022 (2019, 2018):
∙ število obiskovalcev: 38.000 iz 145 držav (61.500 iz 142 držav, 60.560 iz 133 držav)
∙ število razstavljavcev: 5.700 iz 62 držav (6.905 iz 64 držav, 6.873 iz 64 držav)
∙ bruto razstavna površina: podatek še ni na voljo (132.400 m², 132.400 m²)
∙ neto razstavna površina: podatek še ni na voljo (75.173 m², 73.348 m²)
∙ število slovenskih razstavljavcev: 41 (36, 32)

 

ProWein Düsseldorf, največji mednarodni strokovni sejem za vina in žgane pijače na svetu in tudi najpomembnejše stičišče strokovnjakov iz te panoge. V Düsseldorfu se vsako leto srečajo vinogradniki, proizvodnja, trgovina in gastronomija, enologi in someljeji .

 Razstavni program


• vina iz vseh vinorodnih držav in regij na svetu
• peneča vina
• žgane pijače
• izdelki in pribor za gostinstvo
• embalaža in pakiranje
• IT, storitve in trženje

 Ciljne skupine obiskovalcev


Vsi tipi malo- in veleprodaje, ki vključujejo hrano in pijače, gostinstvo, enologi in someljeji, hoteli in catering, strokovna združenja, proizvajalci opreme in pribora za vinarstvo, kletarstvo in gostinstvo. Sejem je namenjen izključno strokovnim obiskovalcem.

 Izvleček spremljevalnega programa (2020)


Največji pregled ponudbe z vsega sveta na enem mestu dopolnjuje bogat spremljevalni program strokovnih prireditev (www.prowein.de/events).

Central tasting area MUNDUS VINI
: prostor z pokušine je vsako leto med najbolj obiskanimi.

same but different: je že uveljavljeno poimenovanje sklopa, ki združuje proizvajalce kraft žganih pijač, kraft piva in jabolčnikov (cider). Nekonvencionalne destilarne, pivovarne in oblikovalci trendov (trendsetterji) širom sveta bodo svoje inovativne "zvarke" predstavili v hali 7. Na predstavitvi same but different BAR bodo klasične koktejle obrnili na glavo in obiskovalcem postregli z novimi in nenavadnimi variacijami le teh.

ProWein Forum: ponuja vrsto predavanj in predstavitev. Podrobnejši program si oglejte v prospektu.

Packaging + Design: ime razstave pove vse: vinske etikete, zapirala, embalaža ... predstavljene bodo vizualne in haptične rešitve.

ProWein goes City: s sejmom diha tudi mesto. Na približno 50 lokacijah po mestu bodo ponujali različne degustacije, visokokakovostne degustacijske menije in zabave.

  Sejmi pod blagovno znamko ProWein po svetu

Düsseldorfski sejem je vodilna sejemska hiša na svetu za organizacijo strokovnih sejmov za vina in žgane pijače. Poleg osrednjega sejma v Düsseldorfu organiziramo še štiri tovrstne sejme.

ProWein world:
ProWine Asia, Singapur, Singapur
ProWine Asia, Hongkong, Hongkong
ProWine China, Šanghaj, Kitajska
ProWine São Paulo, São Paulo, Brazilija
  Aplikacija ProWein App za pametne telefone in tablične računalnike

V spletnih trgovinah iTunes in Google play najdete aplikacijo "ProWein App". Aplikacija vsebuje kataloge razstavljavcev, interaktivni tloris sejmišča in hal ter druge koristne informacije o sejmu. Več o aplikaciji si lahko preberete tukaj.

Nazaj na seznam sejmov.

 

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni.