Spremembe pri nakupu vstopnic zaradi epidemije s Covid-19 

Prodaja vstopnic na blagajnah sejmišča je ukinjena, nakup je možen samo na spletu. Za sejme, ki se odvijajo na sejmišču, so na voljo samo dnevne vstopnice. Obiskovalci morajo navesti dan obiska sejma, kdor pa želi biti na sejmu več dni, mora kupiti ustrezno število dnevnih vstopnic. Navedba osebnih podatkov je obvezna (sledljivost kontaktov). Začasni ukrep je nujen zaradi predvidenega omejevanja števila obiskovalcev na sejmišču v skladu z novimi predpisi. Navedba cen stalnih vstopnic je zgolj informativne narave (za čas, ko bodo ukrepi ukinjeni).

.

Obiskovalcem nudimo:

  • Strokovno svetovanje pri izbiri primernega sejma glede na njihove potrebe.
  • Vse informacije o posameznem sejmu (razstavni program, velikost, struktura obiskovalcev, spremljevalni strokovni program, kongresi, seminarji, in drugo).
  • Pomoč pri nakupu vstopnic: za večino sejmov so na voljo cenejše vstopnice v predprodaji. Povezave na spletne trgovine za nekaj prihajajočih sejmov najdete spodaj.
  •  

  • Sejemska vstopnica je tudi brezplačna vozovnica za (pri)mestni promet. Sheme mestnega prometa najdete tukaj. Geografski obseg brezplačnega prevoza s sejemsko vstopnico se lahko nekoliko razlikuje od sejma do sejma.

Rezervacijski portali:

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni.